Standbyföreläsare/reservföreläsare

Du kan köpa mig som reservföreläsare.

Färre mardrömmar för dig som arrangör när du försäkrar dig om en standbyföreläsare!

Köp en standbyförsäkring!

Ansvarar du ibland för konferenser eller sammankomster där programmet innehåller föreläsningar? Då är väl en av dina värsta mardrömmar att en föreläsare lämnar återbud i sista stund.
Jag är lösningen på det mardrömscenariot. Du kan köpa mig som standbyföreläsare/reservföreläsare. En slags försäkring för att aldrig bli stående där med ett hål i programmet pga sjukdomar, försenade tåg eller vad det nu kan vara.

Jag har själv under senaste året deltagit i flera konferenser där föreläsare uteblivit. Detta sänker upplevelsen av hela arrangemanget ganska radikalt.

Visst vore det skönt med en reservföreläsare?

Jag har föreläsningar med eller utan aktiviteter som passar alla branscher och tillfällen. De är lämpliga att lägga in där det uppstått ett hål i programmet. Vill du ha det man kallar edutainment så kan jag erbjuda detta också.
Här en tidsresenär på besök i form av argsint vikingakvinna.CIMG6832

Exempel på konferens där jag deltagit,
Fler exempel

Hur fungerar det med standbyförsäkring?

Standby priset är 1500 kr exkl moms. Då garanterar jag att vara på plats och föreläsa med kort varsel. Jag garanterar inom 3 timmars varsel eller kortare beroende på vår överenskommelse. I vissa fall kan då resa, logi och mat tillkomma om jag måste vara på plats från början av konferensen för att kunna uppfylla dina önskemål.

Jag föreläser om ämnen som kan passa de flesta och ge ett värde för åhörarna även om det inte är det ämne som de hade förväntat sig. Jag kan erbjuda föreläsningar på alltifrån 15 minuter till 4 timmar. Se exempel under rubriken föreläsning i menyn.

Vilka föreläsningar som kan vara aktuella bestämmer vi i förväg och får jag hoppa in som ersättare så betalar du gängse föreläsningsarvode med avdrag för det redan betalda standbyarvodet. Standbyarvodet betalas senast 14 dagar före arrangemanget.

Ring mig så kan vi diskutera en bra försäkring för just ditt arrangemang!