Mer än bara ord

Mer än bara ordVäldigt roligt är det att få vara en av medförfattarna till Kommunikationsantologin ”Mer än bara ord”. Vår bokrelease blev väldigt lyckad och det känns som om riktigt många personer har köpt boken.

Jag skulle tycka det vore spännande om de som köpt boken,  berättade och reflekterade här över det som de finner intressant i boken.

Det är inte en bok man sträckläser utan ett kaptiel i taget är lagom. Så kan man sen fundera är det här något som jag kan ha nytta av? Håller jag med eller håller jag inte med?

Själv upptäckte jag när jag läste Petra Aritons kapitel att mycket av den hon skriver om talar jag också om på min utbildning i Kommunikation och samarbete. Sylvia Lidén Nordlund skriver om Nonviolent Communication en väldigt användbar modell när man tex vill ge feedback på ett konstruktivt sätt. Men inte helt enkel, något jag övat en hel del på.

Det vore jättespännande med en bloggdiskussion. Så jag bjuder in en del köpare redan i dag till att kommentera

2 tankar på “Mer än bara ord

  1. Hej Gaby! Ditt kapitel var bra och konkret med många konstruktiva råd. Johari fönster kommer jag ihåg sen min utbildning och det är en bra grund för tankar om mig själv och andra.

    • Ja den ger en enkel förklaring tycker jag över att andra inte ser mig som jag själv ser mig. Om alla förstod det så kanske de också hade ansträngt sig mer för att förklara sina tankar och känslor i ord. Jag tror att väldigt många relationer hade mått bra av om man förklarade sig mer.

Lämna en kommentar

fem + arton =