Ny styrelse – dags för genomgång av spelregler och mötesteknik

Ny styrelse – dags för genomgång av spelregler och mötesteknik. I mars månad genomförs många årsmöten i ideella föreningar. En ny styrelse kan fungera effektivt och bra om man är överens om förutsättningar och spelregler för kommande möten.

Ett par timmars genomgång av mötesteknik och diskussion om de spelregler man vill ska gälla,effektiva möten kan göra underverk.

Vem vill spela Fia med knuff med någon utan att först ha kommit överens om vilken variant man spelar. Får man hoppa över egen topp eller inte. Är detta inte bestämt från början har man bäddat för otrevligheter. Samma gäller möten med nya deltagare.

Jag kommer gärna ett par timmar och ger er en bra grund att stå på för framtida arbete. Flera föreningar kan också gå ihop och köpa en föreläsning, se effektiva möten

1 tanke på “Ny styrelse – dags för genomgång av spelregler och mötesteknik

  1. Så sant! Jag känner själv att de möten som jag deltagit på och känt en frustration över beror oftast på att vi inte kommunicerat och bestämt hur vi vill ha våra möten. Frustrationen uppstår ju gärna när vi alla har egna spelregler och känner att andra inte följer de regler som vi själva följer.

Lämna en kommentar