Aktuellt

Aktuellt JUST NU

Min verksamhet har legat nere sedan mars 2020 pga pandemin. Men planeringen inför hösten är igång för bla en digital kommunikationskurs och en ”Lära känna kurs med inslag av presentationsteknik” för ett nätverk.

Den digitala kursen, som riktar sig till alla som vill förbättra sina relationer såväl på arbetet som i privatlivet, genomför jag i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan, se mer info här https://www.youtube.com/watch?v=Gc9J-0ikc5E

Aktuellt

Aktuellt höstens erbjudande

Nätverkskursen har blivit enormt uppskattad och jag genomför den nu för andra gången. Utrymme finns för fler nätverk att köpa in denna kurs till ett mycket förmånligt pris

Aktuellt på bokfronten

Min nyskrivna roman, som utspelar sig på Österlen, är antagen av förlag och kommer att ges ut under hösten.

Boken ”Mer än bara ord” som jag skrivit tillsammans med 27 andra författare från hela Sverige erbjuds nu till kampanjpris. Det är en kommunikationsantologi för dig som vill bli bättre på kommunikation. Här kan du se en film från min egen bokrelease och en kollegas film.
                                                                                                                            

Mitt avsnitt i boken handlar om kroppsspråk och flera föreläsningsföreningar har bokat in mig för en föreläsning om detta bla Höörs föreläsningsförening, Tollarp och Löberöd.

Boken ”Qlara Färdiga Gå” kom ut i dec 2017. Det är en bok för dig som söker inspiration till att starta företag. Det är även en bok för dig som nyligen startat företag. Här delar åtta företagsamma kvinnor från Österlen  med sig av sina bästa tips för att lyckas som företagare.

Vill du köpa någon av böckerna hör av dig till info@gaby.se så får du ett signerat exemplar till specialpris.