Aktuellt

Aktuellt JUST NU

Nu är min bransch på gång igen. Mitt senaste uppdrag handlade om Motivation och Kommunikation

 

 

Jag har också haft förmånen att vara projektledare för en minimässa med inslag av föreläsningar om kvalitet, retorik och Feldenkraismetodik.

Till min stora glädje finns det också intresse för  Line Dancekurser igen

                                                                                  Prova på dans på sommarens fester en riktig partyhöjare BOKA PÅ 070 5656192

Aktuellt erbjudande inför höstplaneringen.

”Lära känna kursen med inslag av presentationsteknik och marknadsföring” för företagarnätverk har blivit mycket populär. Just nu finns det 34 deltagare från nätverket Qlara och kursen pågår från febr till nov 2022. Utrymme finns för fler nätverk att köpa in denna kurs till ett mycket förmånligt pris.

Aktuellt på bokfronten

Min nyskrivna roman, som utspelar sig på Österlen är klar och det var bokrelease 26 april. Det blev succé direkt och boken sålde slut men jag har ny tryckning på gång. Vill du beställa boken så maila info@gaby.se

Emma Li växer upp som fattig tös i Rörum på Österlen under tidigt 1900-tal. I ett samhälle med en gammaldags kvinnosyn och begränsad demokrati.  Hon vill uppleva en jul med mat på bordet, att få äga mer än två klänningar och att få resa längre bort än till stan. Med inget annat i bagaget än sin egen framåtanda, styrka och en talang för konst och skapande antar hon utmaningarna på sitt alldeles speciella sätt. I boken får vi följa hur Emma Li förändrar sitt liv och sin omgivning. Hon påverkar människorna omkring sig men blickar också ut över världen, skicklig på att ta vara på vad som rör sig i tiden.

Författarpresentation

Gaby Gummesson med rötter på Österlen, har vuxit upp och verkat här i hela sitt liv. Hon berördes starkt av sin mormors berättelser som blev förebilden för Emma Li. Det finns källor genom gamla brev, hörsägen och samhällsskildringar men porträttet av Emma Li har gestaltats genom författarens penna. Gaby, född på 1950-talet fick andra förutsättningar än kvinnorna på mormors tid. Hon är ekonom, beteendevetare och marknadsförare och har i många år drivit ett utbildningsföretag och skrivit faktaböcker med inriktning på kommunikation. Detta är första romanen i en tänkt trilogi som skildrar flera generationer.

 

Boken ”Mer än bara ord” som jag skrivit tillsammans med 27 andra författare från hela Sverige erbjuds nu till kampanjpris. Det är en kommunikationsantologi för dig som vill bli bättre på kommunikation. Här kan du se en film från min egen bokrelease och en kollegas film.
                                                                                                                            

Mitt avsnitt i boken handlar om kroppsspråk och flera föreläsningsföreningar har bokat in mig för en föreläsning om detta bla Höörs föreläsningsförening, Tollarp och Löberöd.

Boken ”Qlara Färdiga Gå” kom ut i dec 2017. Det är en bok för dig som söker inspiration till att starta företag. Det är även en bok för dig som nyligen startat företag. Här delar åtta företagsamma kvinnor från Österlen  med sig av sina bästa tips för att lyckas som företagare.

Vill du köpa någon av böckerna hör av dig till info@gaby.se så får du ett signerat exemplar till specialpris.