Utbildning

Skaffa kunskap! Jag erbjuder nedanstående utbildning:

Klicka på den utbildning du är intresserad av så får du veta vad den innehåller. Vissa finns på flera nivåer och har då undermenyer.

Utbildning på Tågarpsgården

Givetvis kan jag också specialkomponera utifrån dina medarbetares behov. Finns inte allt inom mitt kompetensområde har jag flera samarbetspartners att mixa med. Vi diskuterar dina önskemål och sen gör jag ett programförslag med olika ämnen som vi kan redigera tillsammans.

En av mina kunder som önskade mycket mix för sina olika personalgrupper skrev så här efter genomförd utbildning:

”Vill ge en ytterst välförtjänt rekommendation till Gaby Gummesson för en helt otrolig handledning och coachning för mina olika personalgrupper.
Gaby har fångat behovet, anpassat innehållet och gett värdefulla verktyg att arbeta vidare med.
En konsult som kan gå in och uppfatta behovet från de enskilda och de olika grupperna utöver det beställda uppdraget och sedan anpassa detta så att både beställare och målgrupp verkligen får en aha upplevelse är mycket kompetent.
Kan bara rekommendera Gaby till alla som vill ha en jordnära, påläst och coachande utbildnings/handledningskonsult som fångar in alla att bli delaktiga under hennes fantastiska insatser både med enskilda individer som större grupper.”
Jörgen Karlsson, chef Simrishamns kommun

Två recept om du vill lyckas med det du önskar – använd kunskap eller skrock!

1. Åk till Rom, kasta en slant i Fontana di Trevi och önska dig att det ska gå bra.
2. Ta reda på vilka kunskaper som krävs, skaffa dig dem och använd dem sedan på rätt sätt.

Jag rekommenderar båda och erbjuder bra resetips om Rom på min Facebooksida och bra hjälp vad gäller att utveckla kunskaper genom mina utbildningar.

Investera i kunskap och utbildning! Det brukar ge utdelning.