Gabys böcker

Gabys böcker säger jag men mer korrekt är att säga,  de böcker som Gaby Gummesson medverkat i, dvs skrivit delar av.

Så här långt är det tre men fler är på gång.

Den första boken om Österlen lyser, utgiven 2015, är en bok om ett projekt som blivit en succé. Ett projekt som klarat sig kvar i över 15 år trots mycket små ekonomiska förutsättningar. Projektet är ett bevis för vad man kan åstadkomma när man brinner för sin hembygd och använder människors kreativitet och viljan att samarbeta över alla gränser.

Den andra boken Qlara färdiga gå, utgiven 2017, är en bok som ska ge inspiration till personer som planerar att bli företagare eller är nya som företagare. Även den bygger på samarbete i ett kvinnligt företagarnätverk.

Böcker som Gaby Gummesson medverkat i

Den tredje boken Kommunikationsantologin, Mer än bara ord, utgiven 2018, blev ett mästerverk och har nominerats till flera priser. Den handlar om kommunikation, det ämne som jag arbetar med dagligdags. Mitt kapitel handlar om Kroppsspråk, ett spännande tema. Här har Ariton förlag gjort ett fantastiskt arbete genom att koppla ihop 28 författare från hela Sverige.

 

Böcker som Gaby Gummesson medverkat iNästa bok hoppas jag blir den roman som jag snart är halvvägs på. En roman som till stora delar utspelar sig på Österlen. Tycker du det låter spännande så anmäl ditt intresse. Då får du tjuvkika på det första kapitlet när den är klar.