Nu startar min blogg med Kommunikations- och resetips

Här tänker jag ge tips och råd om kommunikation och om alla de ämnen som jag undervisar och föreläser kring.

Men även väldigt konkreta resetips kring kända semesterorter.

Jag reser gärna i egen regi till storstäder. Då är det många praktiska saker som behöver lösas.

kommunikations- och resetips

Mina vänner som rest och använt mina tips till tex Rom, Berlin, Lissabon eller Barcelona brukar tacka för att jag förenklat semestern och sparat dem tid och besvär. Tidigare har jag publicerat kortare tipsvarianter på facebook.com/gabygummesson.

Mina första blogginlägg blir en serie på fem om mötestips. Detta inför min utbildning ”Effektiva och utvecklande möten” 15 sep i Ystad. Kursen är öppen för alla och genomförs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

Därefter kommer en serie om trevliga höstresemål. Med tips om hur man enklast navigerar sig runt på dessa, vad man inte får missa och var man bor eller äter bra.

Sen kommer det troligen inlägg om Line Dance men det kan också bli marknadsföring inför höstens kurser och rådgivningar i detta ämne.

Hör gärna av dig om det är något du skulle vilja att jag bloggade kring och som rör just de ämnen jag är utbildad inom.

Lämna en kommentar