Resetips Abu Dhabi

resetips LissabonMina bästa resetips Abu Dhabi

 

Du bör absolut besöka Seikh Zayed moskén. Jag har aldrig sett något liknande. Efter att ha sett den så blev jag inte så imponerad av Blå Moskén i Istanbul. Hela moskén är byggd i vitt och honungsgultResetips Abu Dhabi

Är du kvinna så ta med en egen scarfves som sticker ut lite i mönster och färg. Eftersom kvinnor måste låna en hellång svart abaya plus huvudduk så är alla helt klädda i svart. Då är det lätt att tappa bort varandra bland 100-tals likadant klädda kvinnor. Här är man verkligen upptagen av alla intryck och tittar på allt annat än människor och glömmer lätt bort att hålla koll på varandra. Man vill ju både titta, fotografera och hålla koll på skorna som man får bära i en påse.

Något som irriterade framförallt min dotter var att vi som kvinnor inte fick avbildas framför moskén om vi hade våra vanliga kläder på oss. Män fick man däremot gärna fotografera. En vakt gick runt och raderade i folks kameror om hade tagit bilder med kvinnor. Fast min dotter var lite lurig och tog andra bilder emellan och han bläddrade ju inte igenom alla.

När vi gick längs den otroligt tjusiga strandpromenaden så var det faktiskt svårt att få tag i vatten. Blev jättelycklig när vi äntligen hittade någonstans att köpa detta. Så ladda upp med vattenflaskor när du ger dig ut på promenad.

Det berömda hotellet Emirates Palace där man kan ta ut guldtackor ur Bankomaten är också värt ett besök. Ska du bo där så bör din börs vara välfylld.Resetips Abu Dhabi

Jag har förstått att fler och fler åker till Abu Dhabi men när jag var där 2012 var det ganska tomt på turister och det byggdes överallt. Det är fantastiska byggnader de uppför.

 

Har du varit där nyligen och har några nya resetips Abu Dhabi så skriv gärna i kommentarsrutan.

Lämna en kommentar