Gå på kurs hos Gaby

Vilka möjligheter finns det då för dig att gå på kurs hos Gaby?

Oftast köper företag eller organisationer in en kurs och låter de medarbetare som önskar gå på denna. Gå på kurs hos Gaby
Det är vanligt med tex Presentationsteknik där man kan köpa olika nivåer. Det är även vanligt för Mötestekniken där det givetvis är en fördel om alla går samma kurs och får en gemensam plattform att utgå från.

Man kan också köpa in föreläsningar och sen eventuellt fylla på med en kurs.

Ibland arrangerar jag själv en sk öppen kurs där vem som helst kan delta mot en deltagaravgift.

Även  studieförbund och fackliga organisationer erbjuder ibland någon av mina kurser. Där du som enskild deltagare kan delta.

Är ni en förening så kan ni köpa en kortare föreläsning tex 2 x 45 minuter eller en timmes föreläsning. Kontakta info@gaby.se för prisuppgift.

Dessa öppna kurser/föreläsningar aviseras under aktuellt på min sida. Men vill du vara säker på att få information kan du anmäla ditt intresse för någon kurs till info@gaby.se så bevakar jag och meddelar dig i god tid när en kurs är på gång.

Du är välkommen att ringa och fråga om olika alternativ och om de olika kurser och föreläsningar som jag erbjuder, utan att du behöver ha kommit så långt i dina planer. Är du intresserad gör jag en offert. Ofta önskas en mix av mina olika ämnen och jag är öppen för de flesta alternativ.

En halvdagskurs kostar mellan 7 500 och 12 000 kronor exkl moms och resa. Olika alternativ erbjuds kring dokumentation och påverkar kostnaden. Kostnaden är beroende av hur mycket förberedelsearbete som krävs men kan även påverkas av hög- resp lågsäsong i mitt företag.