Marknadsföring med ekonomitänk- enskild rådgivning

För dig som har ett litet företag  eller tänker starta ett?

Marknadsföring med ekonomitänk – enskild rådgivning. Marknadsföring med ekonomitänk - enskild rådgivning

Som företagare är det många bollar du ska klara av att hålla i luften. En jätteviktig sådan. En som behöver vara i luften hela tiden, är marknadsföring. En annan är ekonomin.

Känns det som att du inte har riktig koll eller skulle du vilja ha ett bollplank som kan ge råd och ge dig lite grunder att stå på vad gäller modern marknadsföring? Då kan du anlita mig. Jag är både ekonom, marknadsförare och beteendevetare och kan använda mina kunskaper för att få dig på rätt spår.

Det kan gå till så här: Ring och berätta om dig och ditt företag.  Så startar vi med ett möte hos dig, där vi identifierar och strukturerar vad du kan behöva hjälp med. Du lär känna mig under mötet och kan bestämma om du vill att vi ska fortsätta att jobba tillsammans. Ofta kommer man väldigt långt med tre möten på ca 1,5 – 2 timmar. Då kan man lägga grunder för vilka produkter/tjänster som är mest lönsamma att marknadsföra och vem du ska marknadsföra dem till och genom vilka kanaler.

Vill du ha tre rådgivningar så brukar jag försöka genomföra dem under en två månaders period. Efter varje träff får du ett rådgivningsbrev där jag sammanfattat allt vi kommit fram till. Du får också en användbar dokumentation tex lista över olika marknadsföringssätt, underlag för Swot analys, målgruppsanalys, tips på hur du kan göra en marknadsundersökning mm

Marknadsföring med ekonomitänk – enskild rådgivning.

Ring gärna om du har frågor utan att känna dig bunden att boka något. Mobil 070 5656192