Marknadsföring med ekonomitänk- enskild rådgivning

Lysande tillfälle för dig som har ett litet företag på Skånska landsbygden eller tänker starta ett?

Marknadsföring med ekonomitänk – enskild rådgivning. Denna är delfinansierad med EU-medel via Länsstyrelsen i SkåneMarknadsföring med ekonomitänk - enskild rådgivning

Som företagare är det många bollar du ska klara av att hålla i luften. En jätteviktig sådan. En som behöver vara i luften hela tiden, är marknadsföring. En annan är ekonomin.

Känns det som att du inte har riktig koll eller skulle du vilja ha ett bollplank som kan ge råd och ge dig lite grunder att stå på vad gäller modern marknadsföring? Då kan du anlita mig. Jag är både ekonom, marknadsförare och beteendevetare och kan använda mina kunskaper för att få dig på rätt spår.

Det kan gå till så här: Vi startar med ett möte hos dig, där vi identifierar och strukturerar vad du kan behöva hjälp med. Du lär känna mig under mötet och kan bestämma om du vill att vi ska fortsätta att jobba tillsammans. Ofta kommer man väldigt långt med tre möten på ca 1,5 – 2 timmar. Då kan man lägga grunder för vilka produkter/tjänster som är mest lönsamma att marknadsföra och vem du ska marknadsföra dem till och genom vilka kanaler.

För dig som har ett litet företag på Skånska landsbygden finns nu ett lysande tillfälle att få hjälp för en liten peng. Länsstyrelsen sponsrar fem skånska landsbygdsföretag som önskar rådgivning.. Det innebär att du får ca 70 % av kostnaden sponsrad. Du kan välja enskild rådgivning med en eller tre träffar och betalar 750 kr resp 2250 kr för allt exkl moms. Du kan vänta till efter första träffen att bestämma hur många du vill ha.

Marknadsföring med ekonomitänk – enskild rådgivning.

Här gäller principen först till kvarn så hör av dig snabbt om du är intresserad av att bli ett av de sponsrade företagen.

Så här går det till. Reservera en plats genom att meddela mig namn, adress, mailadress och telefon nummer och ev hemsida. Sen gör jag en ansökan där länsstyrelsen ska godkänna dig som landsbygdsföretagare och därefter kan vi köra igång. Vi kan starta när som helst efter 1 oktober. Vill du ha tre rådgivningar så brukar jag försöka genomföra dem under en två månaders period. Efter varje träff får du ett rådgivningsbrev där jag sammanfattat allt vi kommit fram till. Du får också en användbar dokumentation tex lista över olika marknadsföringssätt, underlag för Swot analys, målgruppsanalys, tips på hur du kan göra en marknadsundersökning mm

Rådgivningarna ska vara genomförda före 15 juni 2018. Ring gärna om du har frågor utan att känna dig bunden att boka något. Mobil 070 5656192